Kære medlemmer og frivillige hjælpere.

 

I 2014 kan FBI fejre 10 års jubilæum. Det markeres løbende over hele efteråret med en lang række spændende arrangementer, kurser og foredrag med mere.

Til september tager vi igen hul på vores vinter idrætsaktiviteter. Tidspunkt for opstart af de enkelte idrætsaktiviteter kan ses via det følgende link, hvor der også er oplysninger om kontaktpersoner og holdledere til de forskellige idrætsaktiviteter.
Oversigt over opstart af FBI´s vinteraktiviteter

 

Vedrørende tandemcykling, så forsætter vi sæsonen lige så længe vejret tillader det, og der forsat er medlemmer og piloter, som ønsker at cykle.
Man er også velkommen til at tage en cykeltur i en weekend. Herom aftales der internt mellem piloter og bagsmækkere.

 


Vi forsætter nu med FBI´s pusterum. Pusterummet er for alle synshandicappede, og deres pårørende, samt for alle vores frivillige hjælpere. FBI´s pusterum har blandt andet til formål, at styrke det sociale fællesskab mellem vores medlemmer og frivillige hjælpere på tværs af de forskellige idrætsgrene.

Via det følgende link kan du læse nærmere om aktiviteterne i FBI´s pusterum. Læs for eksempel om vores foredrag med Dannie Druehyld - Heks, Forfatter og Foredragsholder, samt foredrag med Egon Nielsen, der var lokal tolder med den første danske narkohundsom gjorede tjeneste på havnen i Frederikshavn.
Som en nyhed arrangere FBI nu også sin første jule jazz koncert for alle handicappede, og deres pårørende, samt FBI´s frivillige hjælpere.
FBI´s pusterum

 

 

Endvidere skal vi gøre opmærksom på kurser fra FBI-aftenskole, der i efteråret forsat udbyder en lang række spændende kurser.
Via det følgende link finder du vores kursus katalog, hvor du blandt andet kan læse nærmere om efterårets aktuelle kurser. Læs for eksempel om kurser i brugen af Iphone, og Ipad, Varmtvandstræning, Lær med din hund, Sund madlavning, Musik Cafen, og årets gang i naturen.
Aktuelle kurser

 

Angående vores kørselsordning, så henvises der til FBI´s regelsæt, der kan ses via det følgende link:
FBI´s kørselsordning

 

Endvidere skal vi gøre opmærksom på vores trænings tøj, som vi forsat har noget på lager af. Er man interesseret, så kontakt undertegnet og forhør dig om aktuelle priser. Oplys eventuelt hvilken størrelse man bruger i træningstøj. Så finder vi noget tøj, som man kan få med sig hjem til nærmere afprøvning inden der afgives endelig bestilling.

 

 

Velmødt til mange gode fornøjelige oplevelser i FBI.

Med venlig hilsen

Frederikshavn Blinde Idræt