Kære medlemmer og frivillige hjælpere.

 

Vi går inden længe efteråret i møde. Og vi vil derfor
minde jer alle om, at vi til september igen tager hul på vores vinter aktiviteter.

 

Tidspunkt for opstart af de enkelte idrætsaktiviteter kan ses via det følgende link, hvor der også er oplysninger om kontaktpersoner og holdledere til de forskellige aktiviteter.
Bemærk! At vores bowling afdeling er flyttet til
Sports Terminalen, Skippergade 36, 9900 Frederikshavn. Senere på sæsonen forventer vi, at FBI´s øvrige aktiviteter også flytter til Sportsterminalen i Skippergade.
Oversigt over opstart af FBI´s vinteraktiviteter


 Vedrørende tandemcykling, så forsætter vi sæsonen lige så længe vejret tillader det, og der forsat er medlemmer og piloter, som ønsker at cykle. De aftner som vejrmæssige kan være tvivlsomme i forhold til en cykeltur er man velkommen i skydekælderen, eller i vores showdown lokale, hvor man kan deltage i fællesskabet sammen med FBI’s øvrige medlemmer. Endelig er man også velkommen til at tage en cykeltur i en weekend. Herom aftales der internt mellem piloter og bagsmækkere.

 

Endvidere skal vi gøre opmærksom på kursus kataloget fra FBI-aftenskole, der i efteråret forsat udbyder en lang række spændende kurser. Der udbydes blandt andet kurser i brugen af Iphone og Ipad, Varmtvandstræning, Sund madlavning, Musik Cafeen, Årets gang i naturen, og meget mere.
Er du interesseret kan du rekvirere kursus kataloget hos undertegnet, eller læse kataloget via det følgende link:
FBI-aftenskole

Som noget nyt, opstarter vi nu FBI´s pusterum. Pusterummet er for alle medlemmer, og frivillige hjælpere. FBI´s pusterum har til formål, at styrke det sociale fællesskab mellem vores medlemmer og frivillige hjælpere på tværs af de forskellige idrætsgrene. Via det følgende link kan du læse nærmere om aktiviteterne i FBI´s pusterum. Læs for eksempel om vores udflugt til Legoland, og om foredrag med Øjenlæge Kirsten Baggesen.
FBI´s pusterum

Angående vores kørselsordning, så henvises der til FBI´s regelsæt, der kan ses via det følgende link:
FBI´s kørselsordning

Endvidere skal vi gøre opmærksom på vores trænings tøj, som vi forsat har noget på lager af. Er man interesseret, så kontakt undertegnet og forhør dig om aktuelle priser. Oplys eventuelt hvilken størrelse man bruger i træningstøj. Så finder vi noget tøj, som man kan få med sig hjem til nærmere afprøvning inden der afgives endelig bestilling.

 

Velmødt til mange gode fornøjelige oplevelser i FBI.

Med venlig hilsen

Frederikshavn Blinde Idræt