Kære medlemmer og frivillige hjælpere.

 

Vi går inden længe efteråret i møde. Og jeg vil derfor
minde jer alle om, at vi inden længe igen tager hul på vores vinter aktiviteter.

 

Den 2. september skyder FBI vinter sæsonen i gang med en kanon bustur til Fårup sommerland, hvor der vil være rig lejlighed til at boltre sig i de forskellige forlystelser.
Bemærk!!! Sidste tilmeldingsfrist er søndag den 26. august.
Læs nærmere om turen via det følgende link, hvor du også kan finde priser, og hvorledes at du tilmelder dig.

Tur til Fårup sommerland

 

Vedrørende tandemcykling, så forsætter vi sæsonen lige så længe vejret tillader det, og der forsat er medlemmer og piloter, som ønsker at cykle. De aftner som vejrmæssige kan være tvivlsomme i forhold til en cykeltur er man velkommen i skydekælderen, eller i vores showdown lokale, hvor man kan deltage i fællesskabet sammen med FBI’s øvrige medlemmer. Endelig er man også velkommen til at tage en cykeltur i en weekend. Herom aftales der internt mellem piloter og bagsmækkere.

 

Tidspunkt for opstart af de enkelte idrætsaktiviteter kan ses via det følgende link, hvor der også er oplysninger om kontaktpersoner og holdledere til de forskellige aktiviteter.
opstart af FBI’s vinter aktiviteter 2012-2013.

 

Angående vores kørselsordning, så er den beskrevet via følgende link:
Regelsæt for  FBI’s kørselsordning.

Endvidere skal jeg gøre opmærksom på vores trænings tøj, som vi forsat har noget på lager af. Er man interesseret, så kontakt undertegnet og oplys hvilke størrelser man bruger i træningstøj. Så finder vi noget tøj, som man kan få med sig hjem til nærmere afprøvning inden der afgives endelig bestilling.
Prislisten kan findes via følgende link.
Salg af beklædning og andet personligt idrætsudstyr

 

Endelig skal vi gøre opmærksom på kursus kataloget fra FBI-aftenskole, der i efteråret udbyder en lang række spændende kurser. Der udbydes blandt andet kurser i brugen af Iphone, Varmtvandstræning, Sund madlavning, Musik Cafeen, De skiftende årstider i naturen rundt om i Frederikshavn kommune.
Er du interesseret kan du rekvirere kursus kataloget hos undertegnet, eller læse kataloget via følgende link:
Kursus katalog for FBI-aftenskole

Velmødt til mange gode fornøjelige oplevelser i FBI.

 

Med venlig hilsen

 

Frederikshavn Blinde Idræt

formand Søren Olesen