Samarbejdspartnere.

På denne side vil vi blot nævne nogle af FBI´s faste samarbejdspartnere.

 

Handicapidrættens Fællesråd.
H. F. er et fælles samarbejde forum for handicapidrætten i Frederikshavn Kommune, der dels administrerer en kommunal støtteordning til handicapidrætten. H.F. fører desuden løbende dialog med Frederikshavn Kommune og øvrige relevante samarbejdspartnere. Retningslinjer for H. F. kan du finde på Frederikshavn kommunes hjemmeside via følgende link:
http://www.frederikshavn.dk/cgi-bin/MsmGo.exe?grab_id=0&page_id=447&query=handicapidr%C3%A6t&hiword=handicapidr%C

Dansk Handicap Idræts Forbund.
FBI er medlem af DHIF, som er det forbund, der organiserer en lang række idrætsstævner for handicappede via deres specialudvalg. På det følgende link kan du finde yderligere information om DHIF, og de idrætsgrene der er organiseret under DHIF.
http://www.dhif.dk/FrontPage/?id=58

Projekt frivillig.
FBI forsøger hele tiden at rekruttere nye frivillige hjælpere til vores idrætsaktiviteter. Derfor samarbejder vi også med Projekt Frivillig. Via det følgende link kan du finde yderligere informationer om Projekt frivillig:
http://www.projektfrivillig.dk/Webnodes/da/Web/PF/Forside

Frederikshavn Country Music Radio.
I forbindelse med FBI’s PR arbejde er FBI også medlem af FCMR. FBI bruger for eksempel FCMR til at annoncere efter nye frivillige hjælpere, samt annoncering af vores arrangementer. Via det følgende link kan du få yderligere oplysninger om FCMR:
http://www.fcmr.dk/Default.asp

Kultur og Fritid Hjørring kommune.
FBI har et samarbejde med kultur og fritids afdelingen i Hjørring kommune vedrørende finansiering af en kørselsordning. Ordningen er for de medlemmer bosiddende i Hjørring kommune, der går til showdown og elektron skydning.
Hjørring Kommune Portal - Hjørring Kommune Portal


Tversted taxi - Bus.
FBI har et samarbejde med Tversted taxi – Bus om transport af vores medlemmer bosiddende i Hjørring kommune til showdown og elektronskydning .
Tversted taxi – Bus ved Else Rasmussen kan kontaktes på Tlf 98 93 81 06.

Sportsskytterne Frederikshavn.
FBI’s skydeafdeling lejer Sportsskytternes baneanlæg. Samarbejdet blev etableret i september 1991. Yderligere kontakt og information om Sportsskytterne kan man få via det følgende link:
http://fritid.frederikshavn.dk/index.php?ID=3&forening=42&lang=da

 

Tøjeksperten Mark
FBI har indgået et samarbejde med Tøjeksperten Mark om levering af vores smarte træningstøj. Tøjeksperten Mark kan kontaktes på Tlf.: 72 34 90 16, Mail:

frederikshavn@tojeksperten.dk