Cykeltur til Tværsted Søerne lørdag den 26. juli.

 

 

Vi mødes kl. 09.30 ved tandemgaragen Jyllandsgade 4 B, 9900 Frederikshavn.

Kl. 10.00 køre vi samlet mod den gamle stationsbygning i Kvissel, hvor til vi ankommer ca. kl. 11.00. I Kvissel skal vi have et lille pitstop med Rundstykker og kaffe, og måske en lille en til kaffen.

Kl. 11.30 afgang fra Kvissel, og via Øster Holmen og Tuen mod Tværsted Søerne. Kl. 13.00 serveres der en let Frokost, som vi indtager ved Tværsted Søerne. Efter frokosten er der mulighed for at køre hen til det brune, gule, eller blå is hus.  Ca. kl . 15.00 Afgang igen mod Frederikshavn via Bindslev, Mosbjerg, Tolne, og Kvissel. I Tolne skov gør vi ophold, hvor væske depoterne kan blive påfyldt.

 

Ca. kl. 17.30 ankomst til FBI’s tandemgarage.

 

 

FBI er vært ved formiddags kaffen og frokosten, samt tilhørende drikkevare. Eventuelle øvrige udgifter er for egen regning.

Af sikkerhedsmæssig grunde bør hver tandem par have en mobiltelefon på sig således, at der kan tilkaldes hjælp fra en af vores ledsager biler. Assistance fra ledsager bil kan tilkaldes på Mobil nummere 40 60 67 01

 

Tilmelding til turen skal ske senest onsdag den 23. juli til Søren Olesen
mobil:40 60 67 01.

Turen aflyses hvis det regner kraftigt, eller ved alt for få tilmeldinger.

Endelig bør man selv medbringe en lille pude, hvis man har en sart numse!

 

Husk! At turen ikke er et væddeløb, men en udflugt, hvor man køre i samlet flok, og venter på dem der køre bagerst. Turen skal være en positiv oplevelse for alle!