FBI tager hul på ny tandem sæson.

Onsdag den 2. maj tager Frederikshavn Blinde Idræt hul på tandem sæsonen 2012.


Det vil igen være den smukke natur omkring Frederikshavn, der danner rammen for vores cykelture. Vores cykel ture tilrettelægges efter den enkeltes fysik. I FBI er der plads til alle uanset om man er til ganske almindelig motions cykling, eller om man er til cykelløb, hvor der konkurreres om at komme først over målstregen.

For FBI er det meget vigtigt, at alle vores piloter og bagsmækkere uanset handicap får en positiv oplevelse ud af vores cykelture.

Vi cykler hver onsdag aften fra kl. 19.00 fra vores garage Jyllandsgade 4 b i Frederikshavn.

Hen over sommeren vil vi blandt andet også arrangere nogle lidt længere endags udflugter,  hvor vi cykler ud i naturen med vores madpakker. Der vil også være mulighed for at deltage i lokale cykelløb i det omfang, at der er opbakning til det.

Da antallet af fremmødte piloter og bagsmækkere kan være svingende fra gang til gang, er bestyrelsen nød til at koordinere de enkelte cykelture således, at turene bliver jævnt fordelt mellem de tilmeldte bagsmækkere.

Vil du med på årets tandemhold, eller vil du blot prøve en tur på en tandemcykel, så kan du tilmelde dig til undertegnet på mobil 40 60 67 01, eller via mail

info@fbifrederikshavn.dk

På gensyn til en lang række spændende oplevelser ude i naturen på tandem.

Søren Olesen, formand.