FBI tager hul på ny tandem sæson.

Onsdag den 4. maj tager Frederikshavn Blinde Idræt hul på tandem sæsonen 2011.
Det vil igen være den smukke natur omkring Frederikshavn, der danner rammen for vores cykelture. Vores cykel ture tilrettelægges efter den enkeltes fysik. I FBI er der plads til alle uanset om man er til ganske almindelig motions cykling, eller om man er til cykelløb, hvor der konkurreres om at komme først over målstregen.

For FBI er det meget vigtigt, at alle vores piloter og bagsmækkere uanset handicap får en positiv oplevelse ud af vores cykelture. Og derfor har vi blandt andet i 2010 indkøbt 2 tandemcykler med hjælpemotor.

Vi cykler hver onsdag aften fra kl. 19.00 fra vores garage Jyllandsgade 4 b i Frederikshavn. Som noget nyt, så vil der i 2011 hen over sommeren blive arrangeret endags udflugter,  hvor vi cykler ud i naturen med vores madpakker. Der vil også være mulighed for at deltage i 4 lokale cykelløb. Det drejer sig om Rødspætteløbet den 22. maj, Jyske Ås den 19. juni, Nordjylland Rundt den 13. august, og Markedsløbet i Brønderslev den 3. september. Endelig planlægges der i slutningen af august måned en cykeltur til Skagen hvor vi blandt andet skal spise vores medbragte frokost på Radarhoved Skagen
Yderligere information om de enkelte cykelløb kan fås via følgende link:
Oversigt over aktuelle cykelløb 2011


Da antallet af fremmødte piloter og bagsmækkere kan være svingende fra gang til gang, er bestyrelsen nød til at koordinere de enkelte cykelture således, at turene bliver jævnt fordelt mellem de tilmeldte bagsmækkere.

Der tilbydes kørsel i det omfang, at der kan findes frivillige chauffører. Egenbetaling for kørsel, er efter FBI´s gældende regler, som er NT´s zone takster for pensionister.

 

Kender I nogen der vil hjælpe os med kørsel af vores medlemmer, må I meget gerne hurtigt muligt kontakte undertegnet, disse får udbetalt kørselsgodtgørelse efter FBI’s gældende takster.


Vil du med på årets tandemhold, eller vil du blot prøve en tur på en tandemcykel, så skal du tilmelde dig til undertegnet på mobil 40 60 67 01, eller via mail

S_olesen@webspeed.dk

For bagsmækkere gælder det, at man skal have indbetalt grundkontingent, samt et aktivitets kontingent på 150 kr til FBI. Nye medlemmer har 3 gratis prøvegange inden der opkræves kontingent. For piloter opkræves der ikke kontingent.

Med venlig hilsen

Søren Olesen, formand.