FBI´s pusterum

 

Frederikshavn Blinde Idræt afslutter 2014 med et rigtigt godt tilbud til alle handicappede jazz interesseret og deres pårørende.

Fredag den 12. december kl. 19.00 afholder FBI julejazz koncert i Rådhuscenteret, Parallelvej 6 i Frederikshavn.


Som handicappet kan det være svært at komme rundt til koncerter ude i byen. Der kan for eksempel være problemer i forhold til tilgængeligheden til de lokale spillesteder. Andre gange annonceres koncerterne så sent, at inden man får fundet en ledsager, samt organiseret noget transport til spillestedet, så er koncerten udsolgt, eller koncerten allerede har fundet sted.

MALURT HOT LIPS er fire halvunge og friske fyre, som har spillet sammen i adskillige år, nogle af dem fra 12-års alderen, så de kender hinanden ganske godt. De leverer jazzmusik af den gode, gamle slags - altså ren og skær New Orleans jazz. Nogle af deres numre bliver krydret med danske tekster skrevet af Jens Memphis. De skal nok sørge for, at der bliver gang i fejemøget, og at alle vil få en rigtig god musikalsk oplevelse.
MALURT HOT LIPS består af Ole Reichstein, kornet, Kalle Jørgensen (ham fra De gyldne Løver) basun, Lars Foged Iversen, banjo, og Erik Johansen på kontrabas.

 

Deltagerpris kr. 100, der inkluderer en luksusbolle samt et glas hvidvin.

Efter forudgående aftale vil der være mulighed for fælles opsamling ved Frederikshavn banegård og rutebilstation.

Tilmelding skal enten ske til bestyrelsesmedlem Per H. Nielsen Tlf.: 98 41 03 90
mobil: 26 22 70 97. Træffes dog bedst efter kl. 18.00. Eller e-mail: phn@sol.dk

Tilmelding kan også ske til Formand Søren Olesen, Tlf.: 40 60 67 01, eller e-mail: info@fbifrederikshavn.dk

Sidste tilmeldingsfrist er tirsdag den 2. december.