OPEN BY NIGHT.

 

midt i alle de festlige aktiviteter kan man tirsdag den 4. juni igen i år finde Frederikshavn Blinde Idræt , der har opslået sit telt uden for Spar Nords afdeling, Danmarksgade 48.


Igen i år vil der blive opstillet et showdown bord, hvor man kan spille showdown med sine venner, eller man kan tage en dyst mod en af FBI’s erfarende showdown spillere.

Der vil også igen være udstillet tandemcykler. Kom for eksempel og hør nærmere om hvorledes, at du kan blive uddannet som pilot hos FBI.

 

I 2013 har FBI opstartet en række kurser for synshandicappede hundeejere der hedder Lær med din hund. Det er førerhundeinstruktør Preben Christensen, der er instruktør på disse kurser. Ca. kl. 21.00 besøger Preben vores stand, hvor han sammen med enkelte af vores kursister vil fremvise deres hunde og svare på spørgsmål om oplæringen af førerhunde.

 

Har du selv problemer med synet, eller er du pårørende til en person med nedsat syn. Så er du også velkommen til at besøge vores telt og hør nærmere om vores mange forskellige aktiviteter.


Har du eventuelt et par timer en gang i mellem, hvor du gerne vil udføre noget meningsfyldt frivilligt arbejde, og samtidig møde andre mennesker. Så kom og besøg os ved vores stand, og hør nærmere om de ting som du kan hjælpe os med. Går du på en ungdomsuddannelse, så har du sikkert også hørt om projekt frivillig, hvor FBI også er tilknyttet. På FBI’s hjemmeside:
http://fbifrederikshavn.dk
kan du læse mere om projekt frivillig, og om de frivillige jobs som FBI i øjeblikket kan tilbyde.

Vores stand er bemandet fra kl. 17. 00 til kl. 23.00. Så på gensyn til open by night

 

 

Frederikshavn Blinde Idræt

Formand Søren Olesen

Mobil 40 60 67 01

e-mail: info@fbifrederikshavn.dk

Hjemmeside: http://fbifrederikshavn.dk