OPEN BY NIGHT.

 

midt i alle de festlige aktiviteter kan man fredag den 1. juni igen i år finde Frederikshavn Blinde Idræt , der har opslået sit telt uden for Spar Nords afdeling, Danmarksgade 48.


Igen i år vil der blive opstillet et showdown bord, hvor man kan spille showdown med sine venner, eller man kan tage en dyst mod en af FBI’s erfarende showdown spillere.

Der vil også være udstillet en af vores tandemcykler. Kom for eksempel og hør nærmere om hvorledes, at du kan blive uddannet som pilot hos FBI.

 

Har du selv problemer med synet, eller er du pårørende til en person med nedsat syn. Så er du også velkommen til at besøge vores telt og hør nærmere om vores mange forskellige aktiviteter. Vores stand er bemandet fra kl. 17. 00 til kl. 23.00.Har du eventuelt et par timer en gang i mellem, hvor du gerne vil udføre noget frivilligt arbejde, og samtidig møde andre mennesker, der virkeligt sætter pris på din hjælp. Så kom og besøg os ved vores stand, og hør nærmere om de ting som du eventuelt kan hjælpe os med. Går du på en ungdomsuddannelse, så har du sikkert også hørt om projekt frivillig, hvor FBI også er tilknyttet. På FBI’s hjemmeside:
http://fbifrederikshavn.dk
kan du læse mere om projekt frivillig, og om de frivillige jobs som FBI i øjeblikket kan tilbyde.

På gensyn til open by night

 

Frederikshavn Blinde Idræt

Formand Søren Olesen

Mobil 40 60 67 01
e-mail s_olesen@webspeed.dk
http://fbifrederikshavn.dk