IMG_3709.jpg

 

OPEN BY NIGHT.

 

Sol, sommer, palmer og Caribien er rammen om årets Open by Night. FREDERIK står som altid for masser af aktivitet, konkurrencer og live musik i gaden, leveret af lokale kunstnere. En af byens bedste handelsdage, hvor hele lokalbefolkningen er med til at gøre Frederikshavn til en hyggelig handelsplads med fantastisk stemning.

IMG_3697.jpg

midt i alle de festlige aktiviteter kan man fredag den 3. juni igen i år finde Frederikshavn Blinde Idræt , der har opstillet en stand uden for Spar Nords afdeling i Danmarksgade.


Igen i år vil der blive opstillet et showdown bord, hvor man kan spille showdown med sine venner, eller man kan tage en dyst mod en af FBI’s erfarende showdown spillere.

Der vil også være udstillet en af vores nye tandemcykler udstyret med hjælpemotor. Kom for eksempel og hør nærmere om hvorledes, at du kan blive uddannet som pilot hos FBI.

 

Vores stand er bemandet fra kl. 17. 00 til kl. 23.00. hvor vi også gerne vil informere dig om FBI’s øvrige aktiviteter.

Har du eventuelt et par timer en gang i mellem, hvor du kunne tænke dig at udføre noget frivilligt arbejde, så kom og besøg os ved vores stand, og hør nærmere om de ting som du eventuelt kan hjælpe os med. Går du på en ungdomsuddannelse, så har du sikkert også hørt om projekt frivillig, hvor FBI også er tilknyttet. På FBI’s hjemmeside:
http://fbifrederikshavn.dk
kan du læse mere om projekt frivillig, og om de frivillige jobs som FBI i øjeblikket kan tilbyde.

Med venlig hilsen

 

Frederikshavn Blinde Idræt

Formand Søren Olesen

Mobil 40 60 67 01
e-mail
s_olesen@webspeed.dk
http://fbifrederikshavn.dk

 

IMG_3715.jpg