Godt gået Rikke

Den 29. marts 2012 uddelte Frederikshavn byråd Godt gået prisen, samt Frederikshavn byråds hædersbevisning til kommunens idrætsudøvere, der i det foregående år har vundet et

officielt dansk eller jysk mesterskab eller et andet tilsvarende højt rangeret mesterskab.

Maskinhallen var fyldt med håbefulde sportsfolk, der i 2011 havde opnået prisværdige resultater inden for deres idrætsgrene.

Frederikshavn Blinde Idræt havde indstillet Rikke Mikkelsen, der 2011  havde vundet guldmedalje i damerækken til FM i showdown. (bordtennis for synshandicappede)

Det var første gang, at der nogensinde var blevet indstillet en synshandicappede idrætsudøver til godt gået prisen.

Rikke Mikkelsen var naturligvis meget spændt på, hvorledes hun skulle komme op på senen og få overrakt prisen af Frederikshavns Borgmester Lars Møller.

Takket være et bragende bifald fra de tilstedeværende i Maskinhallen svævede Rikke Mikkelsen op af trappen til senen, hvor Lars Møller overrakte godt gået prisen til Rikke.

I Frederikshavn Blinde Idræt er vi også meget stolte over Rikkes placering ved FM 2011, og at vi til trods for vores meget beskedne træningsforhold, og mangel på en showdown dommer alligevel kan fastholde Danmarks bedste kvindelig showdown spiller i vores forening, som nu også har opnået officiel anerkendelse på lige fod med de øvrige idrætsudøvere i Frederikshavn kommune.

I weekenden den 21. – 22. april afholdes der igen FM i showdown, hvor Rikke Mikkelsen  skal forsvare sin guldmedalje. I Frederikshavn Blinde Idræt krydser vi alle fingere for, at Rikke igen kan erobrer guldet med sig hjem til Frederikshavn

 

FBI_godtgaaet.jpg