Bliv frivillig hjælper.

I Frederikshavn Blinde Idræt (FBI) har vi behov for nogle seende frivillige hjælpere. Uden dem kan vi ikke dyrke vores idræt. På denne side kan du læse nærmere om de konkrete opgaver, som du blandt andet kan hjælpe os med.

Jobbet som frivillig hjælper er ganske uforpligtende - man hjælper kun når man har tid og lyst og i det omfang man kan afsætte et par timer til.
Jobbet som frivillig hjælper skal gerne være en positiv oplevelse for alle!!!

 

Via FBI’s medlemskab af Dansk Handicap Idræts Forbund er alle vores frivillige hjælpere omfattet af en arbejdsskadeforsikring. På det følgende link kan du finde yderligere information om idrættens fællesforsikringer:
Fælles forsikringer

Nedenstående kan du finde links til en række frivillige jobs, hvor vi har brug for din hjælp.

Bliv frivillig showdown dommer.
I FBI har vi meget hårdt brug for en showdown dommer. Klik på linket og se en nærmere beskrivelse af hvorledes du kan blive uddannet som showdown dommer, og hvad jobbet indebærer.
Bliv frivillig showdown dommer


Bliv frivillig skydehjælper.
FBI har brug for seende hjælpere på skydebanen. Klik på linket og se en nærmere beskrivelse af hvad jobbet indebærer.
Bliv frivillig skyde hjælper

Bliv frivillig pilot.
FBI har brug for seende piloter til vores tandem afdeling. Klik på linket og se en nærmere beskrivelse af hvad jobbet indebærer.
Bliv frivillig pilot

Bliv frivillig bowlinghjælper.
FBI har brug for seende hjælpere til vores bowling afdeling. Klik på linket og se en nærmere beskrivelse af hvad jobbet indebærer.
Bliv frivillig bowling hjælper.

Bliv frivillig ledsager.
FBI har brug for frivillige ledsagere, der kan ledsage vores medlemmer til vores aktiviteter. Klik på linket og se en nærmere beskrivelse af hvad jobbet indebærer.
Bliv frivillig ledsager.

Bliv frivillig chauffør.
FBI har brug for frivillige chauffører eventuelt med egen bil. Klik på linket og se en nærmere beskrivelse af hvad jobbet indebærer.
Bliv frivillig chauffør

Bliv frivillig PR medarbejder.
FBI har brug for en PR medarbejder. Klik på linket og se en nærmere beskrivelse af hvad jobbet indebærer.
Bliv frivillig pr medarbejder